donderdag 3 mei 2012

Film | To Rome With Love


De film komt pas in de zomer uit, maar ik weet nu al: dit is een film die je niet wilt missen! Regisseur Woody Allen brengt met de film To Rome With Love een ode aan de eeuwige stad Rome. Na zijn succes van zijn laatste film Midnight in Paris die zich afspeelde in de Franse hoofdstad, keert de regisseur opnieuw terug naar Europa om een nieuwe film te maken. De films van Woody Allen zijn altijd een tikkeltje excentriek (net als de beste man zelf) maar zeker de moeite waard. Ook de Hollywood acteurs en actrices staan in rijen opgesteld om met de Amerikaan te mogen werken.

Over het plot van To Rome With Love wordt door de regisseur een beetje mysterieus gedaan, maar het komt erop neer dat de film gaat over vier koppels die avonturen beleven in de Romeinse stad en verzeild raken in enige liefdesperikelen. Hoe vaag dat ook mag klinken, het staat wel garant voor prachtige beelden van Rome, Woody Allens gevoel voor humor en veel bekende Hollywood acteurs en actrices. Want Woody heeft niet de minste acteurs gestrikt voor deze film: zo verschijnen o.a. PĂ©nelope Cruz, Alec Baldwin, Jesse Eisenberg, Ellen Page en diverse (bekende) Italiaanse acteurs op het witte doek.



De precieze releasedatum voor de film in Nederland is nog niet bekend, al wordt er gespeculeerd over juli of augustus. I can't wait! 

 Liefs

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...